© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.04.2023 13:50:39

Olimpija v nemilosti Uefe?! Grozi zmajem izključitev iz Evrope?! Čeferin razkril, kaj se dogaja ...

Martin Metelko

Aleksander Čeferin o kazni Olimpije s strani Uefe.

Vodila ekipa slovenske lige Olimpija je prejšnji mesec prejela kazen s strani Uefe, in sicer zaradi neizpolnjevanja zapadlih obveznosti. Kazen v višini 100.000 evrov so poravnali, grozila pa jim je tudi izključitev iz evropskih tekmovanj, kar bi bil še hujši udarec.

Ljubljančani so kot kaže izpolnili vse obveznosti, o tem pa je v obširnem intervjuju za edini slovenski športni časopis spregovoril tudi predsednik Uefe Aleksander Čeferin.

"O tej zadevi sem izvedel malo pred objavo. S temi stvarmi se seveda ne ukvarjam, vsekakor pa želim, da me obvestijo pravočasno, da me ne bi kdo presenetil s kakšnim vprašanjem, na katerega ne bi mogel odgovoriti. Zelo iskreno povedano, ne vem, kakšen je status v tem trenutku, ni pa šlo za velik znesek. Bomo videli, mislim pa, da so licenco za prihodnjo sezono dobili," je v pogovoru za Ekipo SN med drugim dejal Čeferin.

VELIKI INTERVJU Z ALEKSANDROM ČEFERINOM SI LAHKO PREBERETE SAMO V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!