© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.08.2022 12:30:40

Razkrite podrobnosti brutalnega napada! Sinova nogometaša sta videla vse, osumljena je tolpa s Kosova!

Instagram

Glavni osumljenci naj bi bili odgovorni za serijo podobnih napadov.

Pred dnevi smo poročali, da se je v katalonski prestolnici zgodil nov napad na enega od nogometnih zvezdnikov Barcelone. Na tarči tatov se je tokrat znašel Pierre Emerick Aubameyang, za razliko od večine prejšnjih ropov pa je bil zadnji tudi precej nasilen, saj je bila v času napada doma cela družina.

V dom nogometnega zvezdnika so v zgodnjih jutranjih urah vdrli štirje zamaskiranci, ki so s kovinskimi palicami napadli Aubameyanga in njegovo ženo, nato pa so iz hiše odnesli ves nakit, izpraznili so tudi sef.

Španski mediji zdaj razkrivajo nove podrobnosti srhljivega napada. Aubameyangu in ženi naj bi tatovi grozili tudi s pištolama, kasneje so ju zvezali, ves čas pa sta bila v hiši tudi oba sinova, šestletni Pierre in enajstletni Curtys. Družina je po napadu poiskala pomoč pri psihologu, gabonski napadalec pa bo moral zaradi zloma čeljusti najverjetneje celo na operacijo.

Španska policija je razkrila tudi glavne osumljence, ki naj bi samo v hiši Aubameyanga povzročili za 300 tisoč evrov škode. Šlo naj bi za organizirano tolpo s Kosova, napadalci pa so stari znanci policije, saj jih kriminalisti povezujejo s serijo podobnih napadov. Že pred nekaj tedni naj bi poskušali vdreti tudi v hišo Aubameyanga, a jim je takrat načrte prekrižal alarm.

Gabonski napadalec se je z družino (vsaj) začasno izselil iz hiše v Castelldefelsu.