© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.08.2022 10:36:18

Tudi vi boste težko zadržali solze! Nesrečni Haller je izjemno čustveno sprejel veliko nagrado in o vrnitvi povedal ...

profimedia

Sebastien Haller je letos po prestopu iz Ajaxa v Borussio želel narediti korak naprej v karieri, vendar ga je začasno zaustavil tumor, ki so mu ga odkrili na modih.

Takoj zatem je prekinil priprave z novim klubom in odšel na zdravljenje, ki za sedaj poteka uspešno. Sinoči pa se je vrnil na Nizozemsko, kjer je prejel nagrado za naziv najboljšega strelca, ki si ga je z izjemnimi predstavami prislužil v minuli sezoni Eredivisie, ko je na 31 tekmah dosegel 21 zadetkov.

Ob prevzemu nagrade je na vsak način poskušal ostati miren in nasmejan, vendar se je jasno videlo, da ga prevzemajo čustva in da komaj zadržuje solze. Ob ogledu njegovega sprejema nagrade najbrž nihče ne bo ostal ravnodušen, 28-letnemu napadalcu iz Slonokoščene obale želimo hitro okrevanje in da v prihodnosti izpolni svojo veliko željo, ki jo je razkril: »Moj prvi cilj je, da se vrnem na zelenico in zaigram pred Borussijinim rumenim zidom ter zatresem svoj prvi gol. To bo prelep in čustven trenutek.«

Za sedaj seveda o vrnitvi v nogomet še ne želi govoriti: »Naj samo rečem, da sedaj še ni najboljši trenutek za ta korak, ker bom potreboval še nekaj mesecev. Pomembno je, da ne izgubim preveč mišične mase. Ostati moram dobro fizično pripravljen in mesec pred vrnitvijo na zelenico bom spet delal z žogo. Za sedaj pa je najpomembneje, da se moje telo počuti dobro,« je še povedal Haller.