© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.03.2022 03:06:46

Tako NORE TEKME še ni bilo!?! Izgubil je 9 let življenja in si izbral kraj, kjer bi bil rad pokopan ... (VIDEO)

Kdo ne bi želel gledati takšne tekme? V peti angleški ligi se je odigrala bržčas najbolj nora in razburljiva tekma zadnjih let.

Wrexham je tudi brez te tekme nekaj posebnega, gre namreč za najstarejši valižanski nogometni klub. Ustanovljen je bil že daljnega leta 1864. Vendar v 157-letni zgodovini še ni odigral takšne tekme kot včeraj popoldne. Čeprav je bil na tekmi z Doverjem, ki je prikovan na dno pete angleške lige, kot trenutno drugouvrščena ekipa izraziti favorit, se je moral za tri točke močno potruditi. In še precej več od tega.

wraxham


Drama ne bi mogla biti večja. Domači nogometaši so sicer takoj zagospodarili na igrišču dobro obiskanega stadiona Racecourse Ground in že po 20 minutah vodili z 2:0. A gostje so od 22. do 63. minute dosegli, reci in piši, pet zadetkov. Najprej so do konca prvega polčasa izid izenačili, potem pa je nemški nogometaš Michael Gyasi dosegel hat-trick.

Nogometaši Wrexhama so uspeli dokaj hitro izid znižati na le zadetek zaostanka, več od tega pa jim ni uspelo - do sodnikovega dodatka igralnega časa. v 91. minuti je prišlo do izenačenja, še šest minut pozneje, ko je glavni sodnik že gledal na uro, pa je Daniel Jarvis poskrbel za evforijo na stadionu. Končni rezultat: neverjetnih 6:5 za Wrexham.

Solastnik zmagovalne ekipe Ryan Reynolds, sicer kanadski filmski igralec, ki je bil pred desetletjem poročen s Scarlett Johansson, je po nori tekmi slikovito izjavil, da je izgubil devet let svojega življenja: "A s tem sem pomirjen. Se pa opravičujem svoji družini. In še to: prosim, če me pokopljete v Walesu."