© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.08.2020 11:05:46

Zvezdniškim novincem pa kar NI VIDETI konca: MOČNO OKREPLJENI Londončani ODLOČNO v boj za NASLOV PRVAKA?!

Reuters

Letošnji prestopni rok je nekaj posebnega.

V marsikaterem klubu si niti ne morejo privoščiti kakšnega (odmevnejšega) prestopa, saj je koronakriza pustila kar velike posledice. Seveda se te najbolj občutijo na finančnem področju, zato je potrebno zategovati pas.

V Chelseaju tovrstnih težav očitno nimajo, Frank Lampard pa ima možnost zelo konkretno okrepiti ekipo. Tako sta na stadionu Stamford Bridge že 'pristala' Hakim Ziyech in Timo Werner, poleg njiju pa naj bi modri v kratkem predstavili še štiri vrhunske okrepitve. Dogovor je že sklenjen s Kaijem Havertzem, za katerega bo Bayer prejel 80 milijonov evrov, dodatnih 20 milijonov pa bi mu lahko prinesli še različni bonusi.

No, po zadnjih govoricah naj bi se Lampardovi četi pridružila še Ben Chillwell in celo Thiago Silva. Legendarni Brazilec se je odločil po osmih letih zapustiti PSG in se bojda z angleškim velikanom že dogovoril za dveletno sodelovanje. Zanj pa Chelseaju ni potrebno plačati odškodnine, saj mu je potekla pogodba.

Poleg tega naj bi Chelsea že uskladil pogoje sodelovanja tudi z dozdajšnjim članom francoskega prvoligaša Nice Malangom Sarrom. Strani naj bi se dogovorili za petletno sodelovanje. Se je pa v zadnjih tednih za 21-letnega branilca zanimal tudi Arsenal.