© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.08.2020 09:03:04

Olimpiji PONAGAJAL kar - JUVENTUS!! Zmaji so mu bili blizu, toda potem so TORINČANI ...

alesfevzer.com

Darko Nejasmić je bil blizu Olimpiji, toda zdaj so možnosti za prestop precej manjše.

Eden tistih nogometašev, s katerimi se je želela v tem prestopnem roku okrepiti Olimpije, je bil tudi Darko Nejasmić. Mladi Hrvat se je v Hajduku znašel na stranskem tiru, zato so bili Splitčani naklonjeni ideji, da bi v sezoni 2020/21 kot posojen igral v Ljubljani. Toda na koncu do prestopa defenzivnega vezista skoraj zagotovo ne bo prišlo, krivec za to pa je tudi kar italijanski velikan Juventus! Kot poroča EkipaSN, je Hajduk drastično spremenil svoje stališče glede Nejasmića, in to potem, ko se je k Juventusu preselil dosedanji trener hrvaškega prvoligaša Igor Tudor. Slednji je bil tisti, ki je Nejasmića oddaljil od začetne enajsterice belih, prav tako je prav Tudor prižgal zeleno luč za nogometaševo selitev v Stožice.

Toda Tudor je medtem sprejel ponudbo Andree Pirla in postal njegov pomočnik pri klubu iz Torina, namesto nekdanjega hrvaškega branilca je na klop Hajduka sedel Hari Vukas. Stališče slednjega glede Nejasmića naj bi bilo drugačno, Vukas naj bi precej bolj računal nanj, kratko pa je v celotni zgodbi potegnila prav Olimpija. Kot poroča EkipaSN, so zaradi menjave trenerja pri Hajduku možnosti za Nejasmićev odhod v slovensko prestolnico občutno manjše, skorajda nične.

ŠE VEČ O ŠE VEDNO SILA PESTREM DOGAJANJU PRI OLIMPIJI SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

nejasmic