© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.05.2020 15:40:27

Je to že ZNAK, da prihaja na CAMP NOU? Trener Barcelone ODKRITO o morebitni okrepitvi: Je odličen ...

Profimedia

Bo prišel na Camp Nou?

Že več tednov se govori o tem, da naj bi se Barcelona zanimala za nakup odličnega argentinskega napadalca Lautara Martineza. Zvezdnik Interja je bojda velika želja Kataloncev, zelo pa naj bi si ga v klubu želel videti tudi Lionel Messi, ki je z Martinezom odlično sodeloval tudi v dresu argentinske reprezentance.

Trener Barce Quique Setien je v pogovoru za italijansko Gazzetto seveda spregovoril tudi o Lautaru Martinezu, mnogi pa so prepričani, da je njegov odgovor že znak, da bodo Katalonci poleti 22-letnega Argentinca želeli na vsak način pripeljati na Camp Nou. "Je odličen nogometaš. In tako kot za številne nogometaše, bi bilo igranje z Messijem tudi zanj zagotovo odlična spodbuda," je dejal Setien. In na vprašanje, ali res tudi Messi navija za Lautarov prihod, odvrnil. "To bomo pa morali vprašati njega," je bil skrivnosten Setien, ki je še zatrdil, da tako odlični igralci, kot je Lautaro Martinez, seveda privabijo zanimanje Barcelone.

Bo poleti zares prišlo do prestopa? Številni so prepričani, da bo temu res tako. A vodstvo Barce bo moralo za Martineza globoko seči v žep. Njegova odkupna klavzula namreč znaša 111 milijonov evrov. To je znesek, ki ga Katalonci trenutno niso sposobni plačati, zato se želijo z Interjem dogovoriti za drugačen način izplačila in v zameno za Argentinca nudijo nekaj svojih nogometašev ...