© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.05.2020 09:46:47

Je njegova kariera v Realu zares KONČANA? Že poleti naj bi odšel in oblekel dres TEGA VELIKANA!

Reuters

Prišel, videl, odšel?

Bo takšna pot Luke Jovića pri Real Madridu? V prejšnji sezoni eden izmed najboljših napadalcev na svetu, eden izmed največjih svetovnih talentov, v tej sezoni eden najbolj zgrešenih nakupov katerega koli evropskega nogometnega velikana. Srbski napadalec je v vsega nekaj mesecih prehodil pot od raja do pekla. Dobro, morda ne ravno do pekla, navsezadnje je nogometaš enega največjih klubov na svetu, a neizpodbitno dejstvo je, da je Luka Jović pri Realu razočaral. Vsaj do zdaj.

Mladi srbski napadalec je sicer odločen, da bo v dresu kraljevega kluba dokazal svojo vrednost, toda morda ne bo dobil druge priložnosti. Po poročanju španskega medija TodoFichajes naj bi Jović že poleti odšel iz Madrida. Preselil naj bi se v rdeče-črni del Milana, kamor ga vabi hrvaški napadalec Ante Rebić, ki je skupaj z Jovićem tvoril izjemen tandem pri Eintrachtu iz Frankfurta. Naveza Rebić - Jović je v dveh skupnih sezonah za tega nemškega prvoligaša prispevala 55 zadetkov in 15 asistenc, Jović pa bi lahko bil zamenjava za Zlatana Ibrahimovića, ki po koncu sezone odhaja iz Milana.

Omenjeni medij še piše, da naj bi bil ravno Rebić tisti, ki je pregovoril Jovića, da se mu pridruži pri Milanu, Srb naj bi bil takšni ideji naklonjen. Angleški mediji na drugi strani pišejo, da naj bi bil Jović zanimiv Arsenalu, ki bi si ga želel pripeljati v svoje vrste, če bo topničarje zapustil Pierre-Emerick Aubameyang. Kakorkoli že, navkljub izjemno skromni sezoni bo imel Jović poleti torej sladke skrbi. Ali bo ostal pri Realu ali pa se bo preselil v vrste kakšnega drugega nogometnega velikana ...