© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.05.2020 09:31:43

TO PA JE PRESENEČENJE: Barcelona si želi pripeljati igralca, ki se je izkazal za PONESREČEN NAKUP!

Profimedia

Ga bo Barcelona vrnila v življenje?

Tanguy Ndombele je bil vse do prejšnje sezone eden najbolj zanimivih mladih centralnih vezistov. S svojimi odličnimi igrami v dresu francoskega velikana Lyona je postal zanimiv številnim evropskim velikanom, ki so si želeli danes 23-letnega Francoza videti v svojih vrstah. Na koncu je boj za njegov podpis dobil londonski Tottenham, ki je Lyonu odštel kar 62 milijonov evrov odškodnine.

Spursi so bili prepričani, da so dobili velikansko okrepitev v boju za naslov angleškega prvaka, toda Ndombele se pri Tottenhamu ni izkazal. Ne pod vodstvom Mauricia Pochettina, še manj pod vodstvom Joseja Mourinha. In po le letu dni bi lahko francoski vezist zapustil London, po poročanju katalonskega Sporta se je namreč zanj ogrela kar - Barcelona!

ndombele re
Reuters
Katalonci iščejo okrepitve za naslednjo sezono in eno so našli torej v Tottenhamu. Spursi sicer ne želijo pod ceno prodati nogometaša, za katerega so plačali vrtoglavo odškodnino, a bi jih lahko Barca omehčala na drugačen način. V zameno za Ndombeleja bojda ponuja bodisi Samuela Umtitija bodisi Nelsona Semeda.