© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.04.2020 17:14:31

Neverjetna DONACIJA v času korone! Zvezdnik Liverpoola podaril NEKAJ TON MESA! KOMU? KAKO?

Reuters

Bogati športniki so se v času pandemije zelo izkazali, saj so donirali velikanske vsote denarja predvsem bolnišnicam v domovinah in na kriznih območjih.

Zvezdnik Liverpoola Egipčan Mohamed Salah je doniral tone hrane ljudem v njegovem domačem kraju, ki ga je tudi prizadela pandemija. V Egiptu sicer koronavirus ni tako smrtonosen kot v nekaterih drugih državah. Okuženih je nekaj manj kot 3000 ljudi, zato pa imajo v Egiptu stroge protikoronske ukrepe, saj so zaprte vse šole, mošeje ...
Salah je poleg pomoči, ki so jo izkazali vsi igralci Liverpoola, ko so nakazali denar za zdravstvene delavce v Britaniji, zdaj pomagal še rodnemu mestu Nagrig. Prebivalcem Nagriga je doniral več ton hrane in nekaj ton svežega mesa. Salah je tudi po egipčanski nacionalni televiziji pozival prebivalce, naj ostanejo doma. In glede na to, da ima Salahova beseda v Egiptu velik odmev ... Že pred tem je konec lanskega leta Salah namenil visoko donacijo nacionalnemu raziskovalnemu centru za raka v višini kar treh milijonov evrov.