© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.04.2020 11:58:38

Kaj se je zgodilo z Ronaldom pred FINALOM svetovnega prvenstva? Je za vse kriv - SEKS ŠKANDAL!?

Misterij, ki verjetno nikdar ne bo razrešen.

Na svetovnem prvenstvu leta 1998 je bila Brazilija prvi favorit za osvojitev naslova. V Francijo so Brazilci pripotovali na krilih fenomenalnega Ronalda, ki bi moral selecau prinesti nov naslov svetovnih prvakov. Brazilija je v Franciji prišla vse do finala, kjer jih je čakal domačin, ki ga je na igrišču fantastično vodil Zinedine Zidane.

Finalna tekma bi morala biti čisto pravi spektakel, a bila je vse prej kot to. Francozi so Brazilce razbili, zmagali so s 3:0, rezultat pa bi lahko bil še višji. Ronaldo je na finalni tekmi nastopil, toda bil je le bleda senca (milorečeno) izjemnega napadalca, ki se ga je bal cel svet. Kasneje je postalo jasno, da je Ronaldu dan pred tekmo v hotelu postalo zelo slabo, v javnost pa so curljale različne teorije, zakaj je prišlo do njegovega nenadnega slabega počutja.

Najbolj pogosta teorija je bila, da so Ronalda zastrupili. Po drugi se je zlomil pod silnim pritiskom in doživel epileptični napad, takšnih in drugačnih teorij je bilo še nekaj.

Zdaj se je pojavila nova teorija, zakaj je bil eden najboljših nogometašev vseh časov neprepoznaven v finalu svetovnega prvenstva. In sicer naj bi pred finalom Ronaldo izvedel, da ga njegova takratna izbranka Susana Werner vara s takratnim vratarjem Flamenga in kasnejšim dolgoletnim brazilskim reprezentantom ter vratarjem Interja Juliom Cesarjem. Danes sta Julio Cesar in Susana Werner sicer poročena ...