© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.07.2019 17:35:43

Zaradi posnetka postala svetovna zvezda, zdaj pa dobila ŠOKANTNO ponudbo! Saj ne boste verjeli ...

Lepa brazilska sodnica je pred dnevi zaslovela na tekmi zvezd, a slava ji je prinesla tudi določene težave.

Poročena brazilska sodnica Fernanda Colombo, ki je pred dnevi zaslovela s svojim sojenjem na ekshibicijski tekmi zvezd ekvadorske nogometne lige, se zdaj spopada tudi z neprijetno stranjo slave.

Posnetek, na katerem si je privoščila nogometaša Damiana Diaza, je videlo več milijonov ljudi. Na družabnih omrežjih in spletni pošti so jo zasuli s takšnimi in drugačnimi sporočili, eno od teh pa jo je še posebej šokiralo. Ko je odprla svoj spletni predalnik, ji je v oči padla zelo nespodobna ponudba.

"Ravno sem prejela sporočilo, ki vsebuje nemoralno spolno ponudbo. Zaradi tega se počutim kot smet," je med drugim sporočila Fernanda in s svojimi sledilci delila tudi vsebino pisma. Oseba, za katero ni razkrila imena, ji je ponujala vsaj 1600 evrov za to, da bi opravljala vlogo elitne spremljevalke, pri tem pa seveda niso izključene spolne usluge.

Pri tem je dodala, da je takšne stvari ne zanimajo in da se v svoji koži in službi počuti odlično. Fernanda sicer vsake toliko časa še prime za sodniško piščal, na brazilski televiziji pa dela kot strokovna komentatorka.