© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.07.2019 11:31:02

Noro, S KOM VSE je bila OBLAKOVA izbranka! Pravijo ji POŽIRALKA NOGOMETAŠEV! Tu je SEZNAM (foto)

Profimedia

Podrobnosti o dekletu, s katerim so ujeli Jana Oblaka, so zelo zanimive.

Kot je pretekli konec tedna razkril paparaci fotograf fotografske agencije profimedia (in so seveda pograbili vsi slovenski mediji), je Jan Oblak za kratko ali za dolgo (njegova izbira pač) skočil v naročje znane italijanske starlete Alessie Tedeschi, nekdanje miss Italija in slavne spremljevalke številnih še bolj slavnih akterjev italijanske tako nogometne kot na sploh VIP scene. Že pred leti so jo italijanski tabloidi poiemnovali 'mangia-calciatori', torej v prostem prevodu požiralka nogometašev.   

Njen najbolj znan bivši je seveda Cristiano Ronaldo, po pisanju italijanskih medijev pa je bila v krajših ali daljših romantičnih zvezah še s kar nekaj znanimi nogometaši. Njen fant je bil deklarirani spolni obsedenec Marco Borriello nekaj časa je bila v naročju legendarnega Christiana Vierija, posteljo ji je grel zvezdnik PSG-ja Marco Verratti, ta jo je nasledil od najboljšega strelca zadnje sezone serie A Fabia Quagliarelle, svoj lonček pa je pristavil tudi švicarski reprezentant albanske narodnosti Blerim Džemaili.

To pa so zgolj nogometne "žrtve", če smemo uporabiti ta izraz. Oziroma povsem nogometne, kajti tu je še njen nekdanji partner Davide Lippi, zloglasni menedžer in sin slovitega stratega Marcela Lippija. Ob tem je bila spremljevalka Luigi Berlusconi, enega od sinov dolgoletnega lastnika Milana Silvia Berlusconija, na dolgem seznamu njenih žrebcev pa so še sloviti motociklistični super zvezdnik Max Biaggi, italijanski TV voditelj Fabrizio Corona in Leonardo Maria Del Vecchio, sin enega najbogatejših Italijanov, lastnik Ray Ban in Oakley, vreden kar 21 milijard dolarjev.