© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.03.2019 12:09:54

BIZARNO! Oče NOVEGA ZVEZDNIKA Juventusa od stare dame javno terja - DVA TRAKTORJA!?!

Moise Kean je nova zvezda na italijanskem nogometnem odru, v teh dneh pa prah dviguje tudi njegov odtujeni oče.

Star je šele 19 let, a že marsikdo govori o njem. In to na glas. Toda kako ne bi, ko pa je Moise Kean pred dnevi na spektakularen način zapečatil svoj prvi nastop v udarni enajsterici članske reprezentance Italije. Na tekmi s Finsko se je vpisal med strelce, malce kasneje je zatresel tudi mrežo Liechstensteina. Po letu 1958 ga ni bilo mlajšega junaka, ki bi zabil gol za azzurre ... Na klubski sceni Kean igra v dresu Juventusa, prav okrog slednjega pa zdaj precej prahu dviguje nogometašev oče.

Biorou Jean je razkril, da s svojim sinom ni bil v stiku že dolgih sedem let, kljub temu pa vztraja pri tem, da mu mora biti Juventus hvaležen, saj je poskrbel, da je Kean ostal v Torinu. In to v trenutku, ko naj bi ga mama želela odpeljati v Anglijo. "Tedaj so me poklicali iz Juventusa in dejali, naj poskrbim, da bo ostal v Italiji. Odgovoril sem, da lahko, saj sem njegov oče, ampak hkrati sem vprašal, kaj bom dobil v zameno. Odgovorili so mi, da bom dobil, kar bom želel. Ker sem agronom in ker sem pripravljal projekt v rodni Slonokoščeni obali, sem rekel, da potrebujem dva traktorja oziroma kombajn. Odvrnili so mi, da ne bo problema," se je razgovoril oče 19-letnega napadalca in nato potarnal: "Srečen sem zaradi sinovega uspeha, čeprav imam probleme z Juventusom. Zahtevanih traktorjev nikdar nisem dobil. Zdaj ne dobim niti vstopnic za tekme! Celo na klice se mi več ne javljajo ..."

Najstnik, ki je v preteklosti kot posojen igral tudi za Verono, ni potreboval veliko, da je odgovoril odtujenemu očetu: "Traktorja? Ne vem, o čem govoriš! Da sem to, kar sem danes, se moram zahvaliti samo in zgolj mami. S tem sem povedal vse. Nikdar ne pozabi osebe, ki te je hranila!"

moise kean
Profimedia