© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.03.2019 09:52:08

Človek, ki je OSREČIL ZAHOVIĆA priznal: Skoraj sem UMRL, zdaj vsak dan vzamem 15 POMIRJEVAL!

Profimedia

Ugledni italijanski nogometni funkcionar Walter Sabatini razkril, da bi skoraj umrl.

Da Zlatko Zahović nikdar ne bo pozabil Walterja Sabatinija, ni prav nobenega dvoma. S tem italijanskim funkcionarjem je sodeloval tako dobro, da bi težko boljše. Leta 2010 sta si segla v roke ob dogovoru za prestop kar dveh nogometašev Maribora, Sabatini ju je z denarjem Maurizia Zamparinija v Palermo odpeljal za 3,5 milijona evrov. Potem je Josipu Iličiću in Arminu Bačinoviću na Sicilijo sledil še Siniša Anđelković, Sabatini je Mariboru skupno prinesel skoraj 5 milijonov evrov.

Palermo je za Sabatinija danes že preteklost, preteklost pa je zanj še nekaj: kajenje. Ugledni funkcionar, ki je danes zaposlen pri Sampdorii, je bil verižni kadilec. Kadil je praktično ves čas. Toda nato se je zgodilo: lanskega septembra je moral v bolnišnico zaradi hudih težav z dihanjem. Nekateri so se celo zbali za njegovo življenje. Sabatini je zdaj opisal, da je zares preživljal pravo kalvarijo.

"Telo mi je že leta in leta pošiljalo signale. Tisto soboto bi moral odpotovati na Kitajsko. Če bi se vkrcal na letalo, bi umrl. Nato so mi telo napolnili s kortizonom in anksiolitiki. Ko so me za silo spravili k sebi, sem izginil z obličja zemlje. Mislim, da sem videl raj, ko sem bil v komi. Bilo je kot v supermarketu," se je pošalil 63-letni Sabatini in priznal, da je spremenil svoj življenjski slog: "Ampak trpim! Dnevno vzamem 15 pomirjeval, saj ne mine minute, da ne bi pomislil na kajenje. Moje življenje je zaznamovalo kajenje. In življenje brez kajenja je tragedija! Toda ima obveznosti do tistih, ki me imajo radi."