© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.02.2019 11:44:44

NEPRIČAKOVAN ZASUK: James Rodriguez ZAPUŠČA BAYERN, a se ne bo vrnil v REAL!

Reuters

Ko sta se Real in Bayern poleti 2017 dogovorila za posojo Jamesa Rodrigueza, je bil del dogovora tudi možnost, da bi Bavarci po tem obdobju lahko kupili Kolumbijca.

Rodriguez je v Bayernu preživel marsikaj, nekajkrat ga je celo želel zapustiti, vse bolj pa se zdi, da ga tudi odgovorni v klubu po izteku posoje ne bodo želeli zadržati. Bayern je Realu za dveletno posodo plačal 13 milijonov evrov, dokončni odkup pogodbe bi ga stal še dodatnih 42 milijonov, a poleti bo Rodriguez verjetno lahko odšel nazaj v špansko prestolnico.

Vsaj zdi se, da so se tako odločili pri Bayernu. Dejstvo pa je, da v Realu nekako ni prostora zanj in govori se, da 27-letni ofenzivni vezist skoraj zagotovo ne bo ostal na stadionu Santiago Bernabeu, če se tja vrne. Čeprav ima z Realom veljavno pogodbo do poletja 2021, ga bo pot v poletnem prestopnem roku najverjetneje odpeljala drugam.

Situacijo okoli kolumbijskega reprezentanta budno spremljajo pri Juventusu, saj v njem vidijo igralca, s katerim bi zaostrili konkurenco. Rodriguez je v tej sezoni igral bolj malo, nikakor ne najde prave forme, ob tem pa ima kar precej težav s poškodbami. Pri stari dami iščejo okrepitev v zvezni vrsti, v Rodriguezov prid pa govori dejstvo, da je njegov zastopnik sloviti Jorge Mendes, s katerim črno-beli odlično sodelujejo. Portugalec pa je med drugim tudi zastopnik prvega zvezdnika Juventusa Cristiana Ronalda ...