© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.12.2018 20:37:30

Jose, kje si? To je United, ki so GA VSI POGREŠALI! (video)

Ole Gunnar Solskjaer
Ole Gunnar Solskjaer
Reuters

Potem ko je Jose Mourinho dobil nogo pri Manchester Unitedu, so bile oči usmerjene v debi njegovega naslednika Oleja Gunnarja Solskjaerja.

Rdeči vragi so gostovali pri Cardiffu, torej klubu, ki ga je Norvežan vodil od januarja do septembra 2014. Gostje so prikazali povsem drugačen obraz, kot smo ga bili vajeni pod Mourinhevim vodstvom.

Fantje v rdeče-beli opravi so se kar razleteli po igrišču in domačine sesuli v prah, bilo je kar 5:1 za vrage. Šok terapija je očitno delovala, United pa je povedel že v tretji minuti.

Zgodnje vodstvo (Marcus Rashford je zadel že v tretji minuti) je goste še dodatno spodbudilo, saj so se njihovi napadi kar vrstili in v 29. minuti je bilo 0:2, ko je z izjemnim strelom s 25 metrov zadel Ander Herrera. Sicer so se domačini nato približali na gol zaostanka, a na odmor se je odšlo z rezultatom 1:3, saj je tik pred koncem prvega polčasa zadel Anthony Martial.

Tudi po vrnitvi iz slačilnice smo videli kopico priložnosti, Lingard pa je z dvema goloma zapečatil usodo Valižanov in vrnil nasmeh na obraz navijačev kluba z Old Trafforda.

United je na tekmi premier lige danes prvič zabil pet golov, odkar je klub zapustil legendarni Alex Ferguson.