© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.11.2018 03:06:00

GROZLJIVA IZPOVED morilca mladega nogometaša! Javno priznal in pojasnil, zakaj je to storil (VIDEO)

Ne le brazilska, vsa svetovna javnost je bila ogorčena, pretresena in šokirana. Mladega nogometaša so obglavljenega in kastriranega našli v grmu, policija pa je v le sedmih dneh rešila primer.

Osemintridesetletni poslovnež Edson Brittes je prevzel odgovornost, vse je priznal v videoposnetku, ki ga je objavil teve kanal Bandeirantes. Kot je pojasnil, je Daniela Correo ubil, ker naj bi ta skušal posiliti njegovo ženo. "Ko sem odprl vrata, sem ga zagledal, kako leži na moji ženi in jo skuša posiliti. To, kar sem storil, bi storil vsak moški v Braziliji. Tam bi lahko bila od nekoga hčerka, žena ali sestra... V tem primeru je bila to moja žena Cris, s katero sva poročena že 20 let. To je ženska, ki je bila vedno ob meni in me imela vedno rada."

correa brittes 1


Dogodek se je zgodil na 18. rojstnem dnevu njegove hčerke Allane, ki je potrdila očetovo zgodbo: "Bila sem na zabavi in odšla spat. Slišala sem krike in ko sem odprla vrata, sem videla Daniela, kako skuša posiliti mojo mamo."

Policisti so našli nogometašev mobitel, v katerem je bilo sporočilo: "Želim 'pojesti' mamo slavljenke." Potem pa še naslednje sporočilo: "Pojedel sem jo." Zraven pa še njeno fotografijo.

Pojavila se je tudi priča, ki je povedala, da je Correa prosil za svoje življenje, vendar ni bil uspešen. Štirje so ga brutalno ubili in truplo odpeljali s kombijem.