© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.11.2018 20:05:53

FC HOLLYWOOD: Trenerja Bayerna kar med tekmo kritizirala tudi ŽENA zvezdnika Bayerna

vszi

Bayern je pod vodstvom Nike Kovača pogosto znova FC Hollywood.

Po štirih zaporednih zmagah v vseh tekmovanjih se je zdelo, da se je trenerski stolček Nike Kovača vendarle prenehal tresti. A po sobotnem remiju na domačem igrišču s Freiburgom (1:1) se je hrvaški strateg znova našel na udaru kritik.

Kritik in kritikov ni manjkalo, med drugim ga je kar med tekmo kritizirala žena Thomasa Müllerja. Slednji, ki je trenutno le bleda senca nogometaša izpred nekaj let, ni ravno najbolj zadovoljen z minutažo. Tudi tokrat je vstopil šele sredi drugega polčasa.

"Potrebno je bilo več kot 70 minut, da je (Kovač) dojel očitno," je pod sliko, na kateri se pripravlja za vstop v igro, zapisala njegova soproga Lisa na enem izmed socialnih omrežji.

"Mislim, da je šlo za emocije. Mislim, da to ni bilo ravno prav, kar je naredila, toda ona me ima samo rada," je po tekmi dejal Thomas, medtem ko Kovač zapisa ni želel komentirati.

Pred velikim derbijem z dortmundsko Borussio, ki bo na sporedu prihodnji konec tedna, Bavarci za velikim tekmecem zdaj znova zaostajajo štiri točke. In FC Bayern je znova dobri stari FC Hollywood.