© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.10.2018 12:04:53

Uh, KAKO NEPOSREDNO in ISKRENO! Eden HAZARD o selitvi v Madrid

vszi

Belgijski zvezdnik Chelseaja, trenutno najboljši igralec premier lige, ima z londonskim klubom še dveletno pogodbo.

Eden Hazard, ki v tej sezoni res blesti, je dejal, da je razpet med idejama, da ostane v Londonu in med sanjsko selitvijo v špansko prestolnico. Hazarda so povezovali s prestopom v Real že poleti, vendar se to ni zgodilo. "Nočem izjaviti: 'Da, podpisal bom novo pogodbo s Chelseajem!' in je potem ne bom podpisal," je dejal 27-letni zvezdnik.  
"Želim to, kar bi bilo dobro zame, hkrati pa želim dobro tudi klubu, ki mi je dal vse. Torej bomo še videli. Včasih se zbudim in mi nekaj v glavi pravi, da si želim oditi. Včasih pa se zbudim z željo, da ostanem. To bo težka odločitev. To je moja prihodnost," je še povedal Hazard, ki verjame, da bo izvedel še en velik prestop preden se bo nogometno upokojil. Eden pa je jasno nakazal tudi smer..., saj meni, da je Real najboljši klub na svetu! "Real Madrid je najboljši klub na svetu. Nočem lagati. To so moje otroške sanje. Sanjal sem o tem klubu," je priznal Eden, ki je potem pojasnil izjave po SP v Rusiji. "Tudi zato, ker sem igral vrhunsko, sem po svetovnem prvenstvu govoril o tem, da je morda prišel čas za spremembo, da je morda prišel čas, da okusim še kaj drugega," je razložil Hazard, ki je na Stamford Bridgeu že šest let.
In kdaj naj bi se zgodil prestop? "Bomo videli. O tem nočem govoriti vsak dan. Toda o moji prihodnosti bomo govorili zelo kmalu," je še dodal Hazard.