© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.10.2018 08:29:43

ŠOK vseh ŠOKOV: Bišćan ne bo prevzel ciprskega kluba, ampak bo nasledil KEKA! To so neverjetne podrobnosti ...

Martin Metelko

Klica z reke ni mogel zavrniti.

Ljubljenec navijačev Olimpije se je moral po koncu lanske sezone presenetljivo posloviti od Ljubljane, pomagala mu ni niti dvojna krona. Predsednik zmajev Milan Mandarić je imel svoje načrte, ki pa jih mnogi ne razumejo.

A kakorkoli že, Bišćan je dobil proste roke, vse se je zdelo, da bo prevzel vodenje ciprskega Anorthosisa. A zdaj je na Hrvaškem močno odjeknila novica, da nekdanji trener Olimpije ne bo trener kluba iz Famaguste. Kljub temu, da se je z vodstvom kluba dogovoril vse potrebno, še ni uradno podpisal pogodbe. Sklenil je zgolj predpogodbo, po kateri si đe zmeraj lahko premisli.

Kot trdijo hrvaški mediji, se je zdaj zgodilo ravno to, še bolj neverjeten pa je razlog. Bišćan naj bi v zadnjem trenutku dobil klic z Reke, pri tamkajšnjem prvoligašu naj bi ga hoteli za svojega trenerja. Hrvat bo tako očitno nasledil sila uspešnega slovenskega trenerja Matjaža Keka, ki je na Reki pustil neizbrisen pečat. Bišćan naj bi se po poročanju Indexa že danes pojavil na Reki, na Ciper naj se sploh ne bi več vrnil.