© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.10.2018 08:56:53

Novo presenečenje z Reke: Če Bišćan pade v vodo, bo Rijeko prevzel cenjeni Slovenec!

Matjaž Kek
Matjaž Kek
Srdjan Vrančić / CROPIX

Rijeka v mrzličnem iskanju novega trenerja, hrvaški mediji trdijo, da bodo danes ustoličili Igorja Bišćana, v ožjem krogu kandidatov pa še en mladi slovenski trener.

Pri naših južnih sosedih močno odmeva novica, da naj bi že danes na izpraznjeno trenersko klop Rijeke sedel nekdanji trener Olimpije Igor Bišćan. Hrvat se je sicer že vse potrebno dogovoril s ciprskim prvoligašem Anorthosisom, a pogodbe strani še nista podpisali. Šlo naj bi zgolj za predpogodbo.

Ravno zaradi tega si lahko Bišćan še zmeraj premisli, kot trdijo hrvaški mediji, pa naj bi z Rijeko podpisal pogodbo že danes. A Rečani so imeli še nekaj kandidatov, enega od njih smo omenili že včeraj. Vodstvo kluba naj bi vzpostavilo stike s trenerjem Kopra Damirjem Milinovićem, ki pa naj bi se za ponudbo zahvalil.

Poleg Milinovića pa ima Rijeka še enega kandidata s slovenskega nogometnega prizorišča. Kot danes poročajo Sportske novosti, naj bi bil poleg Bišćana najbolj resen kandidat za naslednika Matjaža Keka trener Domžal Simon Rožman. Mladi slovenski trener je v Domžalah že večkrat dokazal, da je pripravljen na največje izzive, če se bo pri Bišćanu kaj zalomilo, naj bi bil naslednji v vrsti ravno on.