© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.07.2018 10:19:41

Tole pa bi BIL ŠOK! Evropski velikan NE SKRIVA: Na vsak način HOČEMO MESSIJA!

Reuters

Po odhodu Neymarja iz Barcelone v PSG in Cristiana Ronalda iz Reala v Juventus se na nogometni tržnici vse zdi še kako mogoče. Med tremi največjimi je zvest svojemu klubu ostal samo Lionel Messi, a tudi zanj se pripravlja skoraj neverjetna ponudba!

Z Ronaldovim prihodom ni ogromno pridobil samo Juventus, temveč celoten italijanski klubski nogomet. Tudi v drugih kolektivih so se zganili, saj nočejo, da bi se stara dama (preveč) oddaljila. In tako so rokave pošteno zavihali tudi pri ostalih velikanih z Apeninskega polotoka.

Zdaj se obeta šokantna ponudba enega izmed tamkajšnjih klubov, ki na vsak način želi v svoje vrste zvabiti Lionela Messija. Da, prav ste prebrali. To nameravajo storiti pri Interju, kjer želijo obnoviti rivalstvo med Ronaldom in Messijem. Če bi se to zgodilo, potem bi serie A spet postala ena najpomembnejših lig na svetu, tako, kot je nekoč že bilo.

Govorice o nameri milanskega kluba so prišle iz ust generalnega direktorja Pirellija, dolgoletnega sponzorja črno-modrih. "Ko bodo pravila finančnega fair-playa to dovoljevala, upam, da bo Suning lahko uresničil velik prestop," je dejal Marco Tronchetti Provera in nato dodal: "Messi? Kako lahko rečeš ne Messiju?!"

Očitno pri Interju, ki ga bomo letos videli nastopiti v ligi prvakov, mislijo resno. Megalomanski prestop pa bi se lahko zgodil do naslednjega poletja.