© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.07.2018 10:14:11

ŠOK V MILANU! Izdajalec, ki je postal HEROJ, bo zdaj spet - IZDAJALEC?!

vszi

Je na pomolu senzacionalen prestop?!

Lani je šokiral navijače Juventusa, ko se je po dolgih letih v Torinu poslovil in se preselil k velikemu rivalu Milanu, zdaj bo očitno v bes spravil tudi pristaše slednjega. Leonardo Bonucci želi namreč zapustiti San Siro, ob tem pa menda obstaja velika verjetnost, da se bo vrnil kar k - Juventusu! To bi bil eden najbolj senzacionalnih prestopov zadnjih let, saj bi se Bonucci pač po vsega eni sezoni vrnil tja, od koder je prišel.

La Gazzetta dello Sport poroča, da se Bonucci, tudi kapetan Milana, dejansko želi vrniti k Juventusu, rossoneri pa naj bi njegovo željo izkoristili za to, da bi se lažje dokopali do Gonzala Higuaina, ki se je znašel na njihovem seznamu želja.

"Z Leom sva se pogovorila, prav tako pa mora biti človek iskren in povedati tako, kot je. Leo se je sestal z mano, toda jaz ne odločam o tem, zato se mora pogovoriti z vodstvom. Leo in klub sta tista, ki se bosta odločila, upam pa, da bo ostal. Ko nogometaš sicer izrazi določeno željo, mora trener narediti vse za to, da bi ga prepričal v nasprotno," je trener Milana Gennaro Gattuso priznal, da se centralni branilec spogleduje z odhodom.

bonucci milan
Profimedia