© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.07.2018 09:54:16

MARIBORČANI odpotovali v Tbilisi, Milanič ima SKRB MANJ (foto)

Drago Wernig - TAKA

V vijoličasti zasedbi za Gruzijo 22 igralcev.

Mariborčani so po visoki zmagi v Velenju z mislimi znova na mednarodnem prizorišču. V četrtek jih čaka prva tekma 2. kroga kvalifikacij za ligo Europa proti Čikuri, vijoličasti so v Tbilisi, kjer si bodo skušali zagotoviti čim boljše izhodišče za povratni dvoboj v Ljudskem vrtu, odpotovali že danes ob 10. uri.

Že po dvoboju z Rudarjem je bilo jasno, da med potniki v gruzijsko prestolnico ne bo poškodovanega Martina Milca, ki ga čaka daljše okrevanje, negotova je bila usoda Marka Šulerja in Aleksandra Rajčevića, ki sta izpustila dvoboj na stadionu Ob jezeru. Medtem se je njuno stanje izboljšalo, Darko Milanič ima skrb manj, izkušena branilca sta odpotovala v Gruzijo in bosta ob pomoči zdravniške službe, ki bo imela še kar nekaj dela, bržčas med kandidati za četrtkov nastop.

Svoj sedež na letalu je zasedlo 22 igralcev, in sicer Handanović, Cotman, Pirić, Rajčević, Šuler, Ivković, Uskoković, Viler, Kolmanič, Vrhovec, Dervišević, Pihler, Cretu, Hotić, Kramarič, Bajde, Vršič, Mešanović, Tavares, Mlakar, Zahović in Mulahusejnović.

Galerija