© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.05.2018 13:50:51

Navijači so na nogah, pripravlja se POVRATEK VSEH POVRATKOV! Marko Nikolić že na pogovorih v prestolnici, v prihodnji sezoni spet na stari klopi?!

www.alesfevzer.com

Marko Nikolić bi se lahko v kratkem poslovil od Videotona.

Z Videotonom se bori za naslov prvaka Madžarske, toda tik pred koncem sezone ni v najboljšem položaju. Potem ko Marko Nikolić in njegovi varovanci doma niso uspeli slaviti na velikem derbiju s Ferencvarosom (0:0), ima slednji na vrhu lestvice še vedno točko prednosti. In to vsega štiri kroge pred koncem! Da bi bilo nezadovoljstvo navijačev Videotona še toliko večje, se je začelo glasno namigovati, da bi se lahko Nikolić ob koncu sezone ne glede na razplet bitka za prvaka poslovil.

Nekdanji trener Olimpije je namreč po poročanju medijev v Srbiji kandidat za vnovično vrnitev na klop Partizana. Tega je vodil že dvakrat, nazadnje zelo uspešno, saj je bil z njim  prvak, osvojil je tudi pokalno lovoriko. Toda potem je sprejel finančno zelo dobro madžarsko ponudbo, a stara ljubezen je očitno spet zaživela. Nikolić naj bi se tako že mudil na pogovorih v Beogradu, kjer naj bi bila sicer na seznamu kandidatov za novega trenerja tudi Matjaž Kek in Darko Milanič. Predvsem slednji naj bi bil sprva celo glavni favorit, toda zdaj menda najvišje kotirajo prav Nikolićeve delnice.

A Nikolić je, menda, trd pogajalec. Vrnitev k črno-belim menda pogojuje z marsičem, tudi s tem, da bi imel v primeru vrnitve glavno besedo pri sestavljanju igralskega kadra. Ali bo torej dejansko prišlo do spektakularne vrnitve, bomo jasno šele videli. Toda bržčas bi bili navijači Partizana v primeru uresničitve takšnega scenarija naravnost presrečni.