© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.05.2018 12:12:03

Nova ODMEVNA SELITEV iz Slovenije v Italijo? Nekdanji finalist LIGE PRVAKOV preizkušal mladega člana slovenskega prvoligaša!

Drago Wernig - TAKA

Italijanski klubi so še naprej na lovu za nadarjenimi Slovenci.

Da so nadarjeni Slovenci priljubljena "roba" v sosednji Italiji, je dejstvo, ki velja že kar nekaj let. In ni nemogoče, da bomo že v kratkem spet priča selitvi mladega nogometaša iz Slovenije v Italijo. Kot so sporočili iz vrst slovenskega prvoligaša Triglava, se je namreč na preizkušnji na Apeninskem polotoku mudil Jan Jure Stojanovič. Gre za 16-letnega obrambnega nogometaša, ki je v tej sezoni odigral 18 tekem v kadetski ligi in že debitiral tudi v mladinski. Očitno je pokazal dovolj, da je nanj postala pozorna Sampdoria, ki je najstnika tudi povabila v Genovo.

"Bili so zelo zadovoljni z menoj, prejel sem veliko pohval in glede tega imam zelo dobre občutke. Seveda imam velike ambicije, tovrstna selitev bi bila velik korak naprej v karieri, v tem primeru bi postal član kluba, ki izjemno skrbi za mlade nogometaše in bi vsekakor še dodatno napredoval," je po preizkušnji pri nekdanjem finalistu lige prvakov za uradno spletno stran kranjskega kluba povedal Stojanovič. Ali je dejansko pokazal dovolj (med drugim je odigral tudi pet tekem na turnirju za mlade ekipe), bi lahko bilo znano že v prihajajočem poletnem prestopnem roku ...

jan jure stojanovic
NK Triglav