© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.05.2018 10:51:26

Je res želel TO POVEDATI NAGLAS? NEYMAR že poleti v REALU!

Reuters

Tole pa je bil namig, ki je dvignil navijače na noge!

Zgodilo se je na nemški televiziji, kjer so v eni od nogometnih oddaj gostili nekdanjega nogometaša Reala, legendarnega Paula Breitnerja. Nemca so povabili, da bi razglabljal o prihodnosti Roberta Lewandowskega, ki ga povezujejo prav z odhodom v Real.

No, največ pozornosti pa je gladko požel z naslednjo izjavo, s katero je dobesedno sprožil pravi potres med nogometnimi navdušenci. "V prihodnji sezoni bo Neymar zelo pomemben član Reala," je izjavil Breitner, ki je bil v Madridu pred dvema tednoma, ko si je ogledal dvoboj Reala in Bayerna.

Pri španskem AS-u so že večkrat zapisali, da ima Brazilec dovolj Francije, oziroma francoske lige, saj naj bi bila igrišča v slabem stanju, poleg tega pa so tekmeci veliko preveč agresivni. Prav tako je Neymarjeva poškodba in odločitev, da gre na operacijo in rehabilitacijo opravi v domovini, razburila odgovorne v PSG-ju. Pri AS-u so šli celo tako daleč, da bo Real z odškodnino v višini 400 milijonov evrov prepričal Parižane v posel, Madridčani pa upajo, da bo ta sklenjen pred začetkom mundiala.