© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.05.2018 09:20:40

Zato je Alex Ferguson največja LEGENDA: Ko se je zbudil iz kome, je družino ŠOKIRAL s tem vprašanjem!

Reuters

Legendarni Alex Ferguson ni mogel iz svoje kože.

V torek so otoški mediji nogometno javnost razveselili z novico, da se je legendarni škotski trener Alex Ferguson zbudil iz kome in da že pogovarja z družino in zdravniškim osebjem. Operacija je očitno uspela, vseeno pa je pred nekdanjim trenerjem Manchester Uniteda še dolga pot do popolnega okrevanja.

Zdaj pa so britanski mediji postregli z zanimivo podrobnostjo. Ko se je Ferguson zbudil iz kome, mu je ob strani stala družina, poleg je bil tudi sin Darren Ferguson. Darren je šel po očetovih stopinjah in je trenutno trener moštva Doncaster Rovers, ki igra v tretji angleški ligi, prvo vprašanje Alexa pa je bilo namenjeno ravno omenjenemu sinu.

Po poročanju tamkajšnjih medijev, je Darrena vprašal, kakšen je bil rezultat na tekmi Doncestra. Novice se verjetno ni ravno razveselil, saj je Doncaster moral priznati premoč Wiganu z 0:1, tekmo pa je Darren zaradi očeta izpustil. Še več, Škot se je celo pošalil, da se konec meseca namerava odpraviti v Kijiv, kjer se bosta v finalu lige prvakov pomerila Real Madrid in Liverpool.