© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.04.2018 11:38:03

ŽIVA LEGENDA Barcelone vnesla precej NEMIRA med navijače svojega kluba: Te besede lahko razumete, kot želite, toda dejstvo je, da vem ...

Reuters

Zvezdnik španskega velikana Barcelone napovedal slovo?!

Je ikona Barcelone, je tudi njena žive legenda. In vsa ta leta tudi veliki zvezdnik. Toda očitno je Andres Iniesta prišel do konca svoje poti na stadionu Camp Nou. Zimzeleni vezist je namreč namignil, da se poslavlja, kar se sicer namiguje že nekaj časa. Iniesta je za zdaj pojasnil le to, da se je odločil, kako naprej, toda kaj je sprejel, je še zadržal zase. A mediji v Španiji dodajajo, da bo bržčas odšel na Kitajsko, kjer naj bi poleti podpisal za klub Tianjin Quanjian.

"Vem, kaj bom storil. Ko bom moral povedati, bom povedal. Najprej klubu, potem trenerju, šele zatem vsem ostalim. Te besede lahko vsak razume, kot želi," je ostal skrivnosten 33-letnik, ki naj bi svojo odločitev sicer javno razgalil najkasneje do 30. aprila. Iniesta sicer za člansko ekipo Barcelone igra že neverjetnih 17 let, v tem času je zbral 665 nastopov, na katerih se je 56-krat vpisal med strelce.

iniesta
Profimedia