© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.03.2018 11:35:34

Zvestoba? Neymar tega ne pozna! Nikdar ne uganete, koga Brazilec PROSI NA KOLENIH, da naj ga odkupi od PSG-ja!

Reuters

Bomba vseh bomb.

Katalonski športni časnik Mundo Deportivo je danes udaril z bombo vseh bomb. Na njihovi naslovnici se bohoti fotografija Neymarja, z mastnimi črkami pa naslov "Neymar pide volver" oziroma v prevodu "Neymar prosi, če se lahko vrne." Omenjeni časnik je postregel z zgodbo, ki je dvignila ogromno prahu. Brazilski superzvezdnik naj bi namreč kontaktiral vodstvo Barcelone in jih vprašal, kaj mora narediti, da bi se lahko vrnil v Katalonijo. 

Neymar pri PSG-ju ni zadovoljen, kontakte z vodstvom Barcelone pa naj bi vzpostavil že pred poškodbo in izpadom Parižanov iz lige prvakov. Lobiral naj bi za vrnitev v Katalonijo ne to poletje, pač pa leta 2019. 

Kot piše Mundo Deportivo, Neymar priznava, da je naredil veliko napako, ko je odšel v PSG, ker je želel oditi iz sence Lionela Messija. Pravi, da so ga zaslepili pariški milijoni, bojda zelo pogreša Barcelono, kamor se je večkrat vrnil, nazadnje je tam organiziral rojstnodnevno zabavo za svojega sina, kamor je povabil številne nogometaše Barce. Brazilec je razočaran tudi nad kakovostjo francoskega nogometa, ki naj bi bila na prenizki ravni, hkrati ga motijo tudi preostri prekrški, ki jih igralci iz ligue 1 delajo nad njim. 

Neymar je nezadovoljen tudi s stanjem v klubu, v PSG-ju je po njegovem mnenju preveč razprtij, preveč klanov, ki so popolno nasprotje homogenosti Katalonskega moštva. Vse to so razlogi, zaradi katerih naj bi Neymar kontaktiral vodstvo Barcelone in zaprosil za vrnitev. A pri Mundu Deportivu dodajajo, da sta Neymar in Barcelona v tem trenutku na sodišču, zato bi bilo vnovično sodelovanje presenečenje. Pri omenjenem časniku še pravijo, da Brazilec morda igra igrico in si pripravlja teren za prestop v Real Madrid. Češ, če me nočete v Barceloni, bom pa odšel tja, kjer me bodo hoteli.