© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.01.2018 10:08:48

KAZNUJTE GA! Nova velika SVINJARIJA Luisa Suareza: To lahko nasprotniku naredi le nekdo s TEMO V GLAVI (video)

Luis Suarez pač ostaja Luis Suarez.

Kot da Alaves ne bi bil dovolj oškodovan ob porazu z Barcelono 1:2 (vse sodniške napake si lahko ogledate na tej povezavi), se mu je primerila še ena gnusna zadeva, ki je sodniki niso videli. V vsem svojem "sijaju" je namreč ponovno udaril kdo drug kot Luis Suarez, znani grizoči in brcajoči nogometaš, čigar seznam prestopkov ne bi mogel biti daljši. In zdaj je na tem seznamu še ena klasična svinjarija, ki si jo je privoščil v nedeljo zvečer.

Drugače kot svinjarija tega preprosto ni mogoče poimenovati. Resda je nogometaš Alavesa Duarte nekoliko zadrževal Suareza v boju za žogo, a bil je to povsem običajen nogometni dvoboj, na katerega pa se je urugvajski ekscentrik odzval tako, kot bi človek od njega pričakoval. Očitno si ne more pomagati, očitno mu ni pomoči. Živalsko je nekontrolirano brcnil nazaj in s tako imenovanimi kramponi Duarteja zadel v predel trebuha in moškosti.

Nogometni svet je ob ogledu posnetkov enoten: gre za tako nepremišljeno in umazano dejanje, da je Suareza preprosto treba kaznovati. In glede na to, da gre za ponavljajočega prestopnika, ga je treba kaznovati čim bolj. Kar poglejte si spodaj, če ne verjamete. In resnično mora biti tudi z vami kaj narobe, če boste zgolj odmahnili z roko.