© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.01.2018 10:36:54

ŠOKANTEN konec kariere Barcine legende! Čez noč je POVSEM IZGINIL: Njegove besede se berejo kot SRHLJIVKA! (foto)

Česa takega ni uprizoril še nikoli nihče.

Ko so pred tremi leti dolgoletnega vratarja Barcelone Victorja Valdesa, večkratnega osvajalca vseh mogočih lovorik iz Barcinega najbolj zlatega obdobja, vprašali, kdaj in kako bo končal kariero, je bil njegov odgovor sila mističen. "Ne bom je še končal, verjetno jo bom čez nekaj let. Ko jo bom, pa to ne bo konec, kakršnega poznate. Ko se bom odločil končati, se bo ugasnila luč. In ko se bo ugasnila luč, bom obstajal le za svoje najbližje, ostali me ne bodo mogli najti. Nemogoče me bo najti," je dejal.

Naj so te besede zvenele še tako srhljivo, nihče jim tedaj ni posvečal pretirane pozornosti. No, tudi nihče ni vedel, kaj je Valdes želel povedati. Dokler nismo vstopili v leto 2018, v katerem je Victor preprosto izginil. Čuvaj mreže, ki je pri 36 letih nazadnje igral za Middlesbrough je preprosto odstranil vse svoje fotografije z vseh družabnih omrežij, zaprl vse svoje račune in nasploh iz javnosti umaknil vse, kar je bilo v njegovi moči.

v simboličnem pomenu tega izraza, Victor Valdes kar naenkrat ne obstaja več, pred očmi sveta je skril vse, kar je bilo mogoče skriti. In kam je odšel? Kako? Kot je napovedal, ga bo nemogoče najti, ko se bo enkrat ugasnila luč. In več kot očitno se je zdaj ugasnila, več kot očitno je Barcina legenda, ki je leta 2014 z odhodom iz Katalonije naredila gromozansko napako, končala kariero na tak, nadvse nenavaden način.

15149062292860