© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.12.2017 12:40:55

Španci z BRUTALNO šalo in ovcami nad predsednika Atletica: Prišel na intervju, a postal tarča potegavščine leta! (video)

Reuters

Španci so bili na dan naivnih neusmiljeni do predsednika Atletica.

Španci 28. decembra praznujejo "dan norcev in lažnivcev", tokrat pa so si pošteno privoščili predsednika madridskega Atletica. Eden od lastnikov in predsednik kluba Enrique Cerezo je bil tarča šale ene od španskih televizij, ki naj bi z njim opravila intervju.

A med tem mu je televizija v sodelovanju z ljudmi iz kluba pripravila nepozabno potegavščino in v notranjost stadiona skušala spraviti čredo ovac. Te naj bi se pasle na travi in tako popestrile zimski premor, ko se na novozgrajenem stadionu v tem času ne dogaja praktično nič.

Da bi bila vse še toliko bolj pristno, so predsednika zmotili kar sredi "intervjuja", pred vhodom na stadion pa je skupino ljudi skušal prepričati, da ovce ne bodo vstopile v notranjost. Vmešala se je celo policija, po nekaj napetih minutah pa so mu vse pojasnili in razkrili, da je bil tarča šale. Bizarno potegavščino si lahko ogledate tudi v spodnjem posnetku.