© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.12.2017 10:01:02

Prestopna BOMBA na vidiku! Stara dama je postavila CENO novemu Lionelu Messiju, velikan že zbira milijone!

Reuters

Izjemni napadalec, ki ga mnogi vidijo kot najprimernejšega naslednika Lionela Messija, je na izhodnih vratih svojega kluba.

Paulo Dybala kljub temu, da je na 25 tekmah te sezone zabil že 15 golov, v zadnjem času ne igra. Špekulacije, ali na klopi sedi zaradi spora z Maxom Allegrijem, ali zaradi kakšne poškodbe, ali ker želi izsiliti prestop v drug klub, so glasnejše iz dneva v dan. No, pri Juventusu so jih zdaj po poročanju italijanskih medijev presekali s tem, ko so na Argentinca nalepili ceno 150 milijonov evrov. Za toliko denarja je menda 24-letnik na voljo vsakomur, ki je to številko pripravljen plačati.

Najbolj zagret se zdi Jose Mourinho v Manchester Unitedu, ki je na Juventusov naslov že poslal ponudbo v višini 78 milijonov evrov, pa še Henrikha Mkhitarjana za povrh, a so Italijani to ponudbo odbili. Vseeno se trenutno prav rdeči vragi zdijo kot najbolj zainteresirani snubci za sijajnega Argentinca. So pripravljen zanj odšteti tudi 150 milijonov evrov? Odgovor na to vprašanje bo bržkone znan prav kmalu.