© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.12.2017 10:05:48

NE POZNA SRAMU! Manj kot teden po polomu na el clasicu, si je CRISTIANO RONALDO drznil narediti (in reči) TOLE

Ne samo da je prejel novo individualno priznanje, Portugalec ga je prejel brez kančka sramu.

Ogromno je bilo govora o tem, da si kljub novemu naslovu evropskega prvaka Cristiano Ronaldo ni zaslužil individualnih priznanj za koledarsko leto 2017 na čelu s pred kratkim podeljeno zlato žogo. Da je bil kot nogometaš na igrišču v 365 dneh (precej) boljši Lionel Messi, so mnogi govorili že pred el clasicom, po zmagi Barcelone 3:0 ob Messijevi izjemni predstavi pa je zagovarjanje take teorije postalo še glasnejše in še bolj množično.

Nič čudnega torej, da je ogromno prahu dvignila še ena podelitev, ki so jo v četrtek zvečer organizirali v Dubaju. Global Soccer Awards je prireditev brez pravega pomena in tradicije, izmislili so si jo nesramno bogati šejki, tudi oni pa so za najboljšega v letu 2017 izbrali Ronalda. In ko so ga povabili, je seveda s počitnic hitro pritekel pobrat še to priznanje. Kot da se pretekli konec tedna ne bi nič zgodilo in kot da ta podelitev v celoti ne bi bila tako zelo smešna.

Pa ne samo da je pritekel, to je storil s širokim nasmeškom, ki ga preteklo soboto na el clasicu ni bilo videti, in z besedami v svojem slogu. "Vesel in ponosen sem, da sem prejel novo lovoriko, prepričan sem, da sem si vsa ta priznanja zaslužil. Kar podeljujte mi jih, ni problema, doma imam dovolj prostora, kamor jih lahko postavim in nato občudujem," je dejal Portugalec in si nakopal kar nekaj gneva ne samo Kataloncev, temveč tudi mnogih nevtralnih nogometnih navdušencev.