© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.12.2017 18:58:32

Nogometaši ali 'FILMSKI IGRALCI'? Nedvomni zmagovalec SIMULIRANJA leta 2017 pa nesojeni nogometaš OLIMPIJE! (video)

Profimedia

Leto se bliža koncu in vsekakor je bilo to polno takih in drugačnih dogodkov, ki se jih bomo zapomnili.

V nogometu si bomo med poplavo vseh zmag in porazov, gotovo zapomnili tudi "kikse". Torej največje "filmske" igralce, ki jih na nogometnih igriščih ni malo, ob posnetkih njihovih simuliranj pa smo se pošteno nasmejali, nekateri pa, prepričani smo, vas bodo tudi razjezili.

Med eno takih gotovo spada poteza Marcusa Rashforda. Mladi zvezdnik Manchester Uniteda je aprila na škandalozen način izsilil 11-m proti Swanseaju. Sodnik mu je nasedel, Wayne Rooney pa izkoristil to darilo.

Nizozemec Kevin Strootman je na sramoten način Romi prislužil kazenski strel v derbiju proti Lazia, zaradi česar pa je kasneje prejel kazen prepovedi igranja na dveh tekmah.

Najboljši "igralec" pa je bil gotovo Danko Lazović. Srbski nogometaš je na odločilni tekmi za madžarskega prvaka po nič kaj takem duelu padel na zelenico, se po tej valal, metal, se tresel itd. Vse samo, da bi prepričal sodnika, da je nasprotnik izvedel brutalen prekršek, zaradi česar bi si prislužil rdeči karton! A sodnik je bil v tem primeru pametnejši.

Eno najbolj groznih in najbolj komičnih simulacij vseh časov pa je izvedel Lucas Fonseca na tekmi Bahija proti Flamengu. Fonseca je nešportno z nogo grobo brcnil tekmeca, ki pa se ga je nato iz jeze bolj ali manj samo dotaknil, Fonseca pa se je vrgel, kot da so ga zadeli s topovsko kroglo. Zaradi te dramatične predstave ga je sodnik kaznoval z rumenim kartonom, ki je bil zanj drugi, zato je moral zapustiti tekmo.