© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.12.2017 19:10:24

Soigralcu slovenskega reprezentanta se je SNELO: Pištolo si je prislonil na OBRAZ in ... (foto + video)

Reuters

Kar se mnogim zdi povsem nesprejemljivo, se spet drugim zdi popolnoma normalno ali vsaj sprejemljivo.

Tako bi lahko zapisali ob početju ruskega nogometnega reprezentanta Aleksandra Kokorina, člana Zenita iz Sankt Peterburga, v katerem igra skupaj s slovenskim reprezentantom Mihom Mevljo. Šestindvajsetletniku se je kratko malo snelo na poroki prijatelja in nogometaša ekipe Krila Sovjetov Alana Čočijeva.

Kokorin je vse skupaj proslavil na svoj način, s strelnim orožjem v rokah. Potem ko se je najprej prepričal, da so prijatelji začeli snemati dogajanje, je s pištolo v roki glasno zaklical: "Čoči, čestitke za poroko!" in dvakrat ustrelil v zrak.

kokorin 2
Instagram
Vendar pa to še ni bilo vse, Kokorin je očitno nor na orožje, kako si drugače razlagati fotografiji, ki sta se pojavili na svetovnem spletu. Na svojem instagram profilu je namreč objavil fotografijo, na kateri pozira s pištolo v vsaki roki, ob njej pa je zapisal "Hvala za topel sprejem". Na drugi pa je mogoče videti, da si je pištolo med kosilom prislonil kar na obraz!

kokorin
vszi
Za zdaj še ni znano, za kakšni pištoli gre, prav tako še ni bilo uradne izjave policije. Nogometašev klub pa se tudi še ni odločil komentirati dogajanja.