© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.12.2017 17:29:19

NORO: PSG v lovu na še enega zvezdnika, pregovori naj bi bili v teku

Reuters

Januarski prestopni rok, obdobje, ko naj bi se v nogometnem svetu dogajalo na polno in ko naj bi se sklenilo nekaj megamilijonskih poslov, se nezadržano bliža..

Med tistimi, ki bi utegnili zamenjati delodajalca, je tudi zvezdnik Juventusa Paulo Dybala. Nogomtašev zastopnik je kar njegov brat, ki je s svojo izjavo danes dvignil še nekaj prahu okoli Paulovega morebitnega odhoda iz Torina.

V igri naj bi bil prestop v PSG, Dybalov zastopnik pa naj bi se v teh dneh mudil v francoski prestolnici, kjer naj bi urejal vse potrebno, da se govorice tudi uresničijo. Ko so italijanski novinarji želeli o tem govoriti z njim, je ta kratko odvrnil: "Nisem v Torinu in prav ničesar nimam za dodati."

S tem je seveda dolil še nekaj olja na ogenj, ki se je pošteno razplamtel. Pri Corriere di Torinu celo poročajo o nekakšni diplomatski krizi, ki naj bi vladala med klubom in igralcem. Pri tem naj bi se ustavila tudi pogajanja okoli morebitnega podaljšanja pogodbe, kar je nov znak, da bi 24-letni Argentinec resnično utegnil spakirati kovčke in oditi, čeprav je aprila letos z Juventusom podpisal novo pogodbo, ki se izteče 30. junija 2022.

Za Dybalo se zanimata tudi Manchester United in Real. Govorice o njegovem odhodu pa so vse glasnejše, ker se je v zadnjem času znašel v nemilosti trenerja Massimiliana Allegrija, tako da je na zadnjih dveh prvenstvenih srečanjih skupno na igrišču preživel samo 27 minut.