© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.12.2017 16:37:58

Tri dni pred el clasicom: Navijači Reala V ŠOKU! UPRAVIČENO!

Reuters

Nogometni svet komaj čaka soboto, ko se bosta ob 13. uri na stadionu Santiago Bernabeu udarila Real in Barcelona.

Napetost pred obračunom pa počasi narašča tudi v obeh taborih. Vendar je treba povedati, da so trener Zinedine Zidane in navijači belega baleta trenutno precej zaskrbljeni. Razlog za to pa je več kot upravičen.

Dejstvo je, da Cristiano Ronaldo danes ni treniral z moštvom! Po zmagi na svetovnem klubskem prvenstvu ima namreč še vedno precej težav z mišico. Madridski klub je sporočil, da je Ronaldo vadil sam - v telovadnici -, to pa je tudi vse, kar so galaktiki pripravili za javnost.

cristiano ronaldo real
Reuters
V naslednjih dneh bo gotovo prišla še kakšna konkretnejša informacija, toda za zdaj je Ronaldov nastop vprašljiv. Njegovo morebitno neigranje v sobotnem el clasicu pa bi za domačine predstavljalo velik hendikep. Res je, da imajo odigrano tekmo manj, toda Madridčani na lestvici za vodilno Barcelono že zdaj zaostajajo za ogromnih 11 točk.

Kot zanimivost lahko dodamo, da je trener Zidane po nekaterih informacijah želel od prve minute na igrišče poslati Ronalda, Bala in Benzemaja, kar se je nazadnje zgodilo pred osmimi meseci. Trenutno pa kaže, da iz tega ne bo nič.