© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.10.2017 10:59:04

NORO! Guardiola se je z igralcem spravil na ... ŽOGO! In to tako, kot se ni ŠE NIHČE! Sramota, če bi to žogo odnesli v Afriko, bi ...

Pep je pač vedno nekaj posebnega in tokrat ni bilo nič drugače.

Manchester City je v angleškem ligaškem pokalu šele po enajstmetrovkah premagal Wolverhampton, trener sinje modrih pa se je po prvi nekoliko slabši predstavi v tej sezoni znesel nad ... žogo. Gre za žogo podjetja, ki dobavlja tovrstno opremo le za to tekmovanje, Guardiola pa se je na pregovorno okroglo usnje spravil tako, kot se še nikoli ni spravil nihče. Ob tem pa mu je na pomoč priskočil tudi varovanec Yaya Toure. 

"Če bi tekmo izgubil, bi bil tiho. Ker bi ljudje rekli, da iščem izgovore. Ker smo zmagali, pa lahko povem, da je to najslabša žoga, s katero sem kadarkoli videl igrati kako resno ekipo. To sploh ni resna žoga za profesionalen nogomet. Vsi nogometaši so se pritoževali že, ko smo z njo trenirali, in nepredstavljivo je, kako je z njo sploh mogoče igrati. Sramota," je dejal povsem zgroženi Guardiola in sprožil tudi reakcijo varovancev.

Predvsem Toureja, ki je šel v svojem izpadu še korak dlje. "Lahko bi vzeli vse te žoge in jih odnesli v Afriko ter jih skušali razdelili med revne otroke. Edina težava je, da teh žog ne bi hotel nihče. Celo v Afriki ne," je dejal nogometaš iz Slonokoščene obale. "Nogometaši smo navajeni uporabljati žoge, ki so vsaj približno sprejemljive, ta pa to zagotovo ni," je še dodal in sprožil pravi požar na Otoku, kjer se z žogo na tak način niso ukvarjali še nikoli.