© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.10.2017 15:52:48

KRALJ! Barca obtožila Atletico zaradi PREVISOKE TRAVE. Simeone pa je z epskim odgovorom 'UBIL' Katalonce in NAVDUŠIL ostale!

Reuters

V pričakovanju velikega derbija med Atleticom in Barcelono je trener Diego Simeone spregovoril tudi o travnati površini.

Madridski Atletico je trenutno na četrtem mestu lestvice španskega prvenstva in ima za vodilno Barcelono že kar izdatnih šest točk zaostanka. To bo skušal skupaj z Janom Oblakom spremeniti v soboto ob 20.45, ko bo v španski prestolnici na sporedu veliki derbi 8. kroga. 

Katalonci so v dneh pred tekmo trenerju Diegu Simeoneju med drugim očitali, da se bo na tekmi posluževal tudi 'alternativnih' prijemov. S tem so imeli v mislih dolžino trave, ki naj bi bila na stadionu Wanda Metropolitano maksimalne dolžine, s čimer bi onemogočila značilno hitro igro gostov. Simeone se je v svojem slogu in tudi z nekaj šale odzval na ta namigovanja ter hitro požel navdušenje med navijači Atletica in tudi širše: "Jaz sem trener, nisem vrtnar. Jaz sem tisti, ki pripravi ekipo za tekmo in ne tisti, ki pokosi zelenico. Ko vas povabim v svoj dom, jeste z mojega prta, mojih krožnikov in mojih kozarcev. Ko pridem k vam na obisk, ne izbiram krožnikov, iz katerih bi rad jedel, temveč jem iz tistih, ki mi jih ponudite. Zato je nekdo gostitelj in drug gost."