© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.10.2017 12:38:14

RONALDOVA POTEZA ŽIVLJENJA! Vsi so se prijeli za glavo (dobesedno!), ko je TAKOLE povsem ponižal preigranega reveža! (video)

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo
Reuters

Posnetek z Realovega treninga resnično vzame sapo.

Kar nekaj je bilo v teh dneh kritik na račun Cristiana Ronalda, tudi zaradi njegovega povsem ponesrečenega preigravanja vratarja na kvalifikacijski tekmi Portugalska - Švica. No, portugalski super zvezdnik je na kritike odgovoril s potezo, ki so jo v Španiji označili za potezo njegovega življenja. Resda na treningu, a ko jo boste videli, vam bo za to precej vseeno, saj gre resnično za preigravanje, ob katerem se ustavi čas.

In morda se ustaviti, kajti v živi sliki je komajda mogoče videti, kaj je Ronaldo naredil grozno nesrečnemu Borji Mayoralu. Šele v zelo počasnem posnetku je mogoče videti, za kaj točno je šlo. Kako je v tako imenovanem 'pepčku', kjer je dovoljen samo en dotik, potegnil žogo v eno smer, nato pa z 'obrenjeno elastiko' z zunanjim delom stopala potegnil žogo med soigralčevimi (in v tem primeru nasprotnikovimi nogami).

Vsi prisotni so se pri priči prijeli za glave, ob ogledu posnetka, ki ga najdete na tej povezavi, pa se boste zagotovo prijeli tudi vi. Drugače pač ne gre.