© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.10.2017 11:17:39

Nov udarec za Piqueja! Proti njemu se je obrnil njegov soigralec pri Barceloni! In španski reprezentanci!

Reuters

Kakšna bo usoda Gerarda Piqueja v španski reprezentanci? Vse kaže, da nič kaj prijetna ...

Gerard Pique, ponosen Katalonec, ki se na vsakem koraku bori za Katalonijo, se je pridružil španski reprezentanci pred zadnjima dvema kvalifikacijskima tekmama Španije z Albanijo in Izraelom. Glede na zadnje dogodke v Kataloniji je bil v Španiji pričakovano Pique pričakan zelo na nož. 

Pique v Španiji pač ni popularen, zdaj pa se je proti njemu obrnil tudi njegov soigralec iz Barcelone in španske reprezentance! Katalonec! Sergio Busquets! "Moje delo je, da se posvetim nogometu. To bo zagotovo bolje, kot pa pisati po twitterju. Vsakdo mora uporabljati zdrav razum," je dejal Busquets in jasno usmeril ostre puščice v smeri Piqueja, ki svoja stališča javno zapisuje na družabnih omrežjih. 

pique busquets
Profimedia
"To so moji najtežji trenutki v reprezentanci. Zaradi vsega, kar se dogaja in zato, ker se bo težko rešila situacija s Piquejem. O tem nismo imeli nobenega sestanka, ne verjamem niti, da sta se Pique in Ramos pogovarjala. Res čudna situacija," je nadaljeval Busquets.

Vezist Barcelone je z izbranimi besedami spregovoril tudi o kapetanu španske reprezentance in kapetanu Reala Sergiu Ramosu. "On je vodja. Pomemben je za nas v vsakem smislu. Je pravi kapetan in človek, ki je vedno tukaj, ko ga potrebuješ!"

Pique je napovedal, da se bo od španske reprezentance poslovil po koncu svetovnega prvenstva v Rusiji, njegov klubski soigralec pa bi rad za Španijo igral še dolga leta: "Sem eden izmed veteranov v ekipi, toda upam, da bom še dolga leta igral v reprezentanci. Če mi bo le telo to dovolilo," je zaključil Busquets.