© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.09.2017 14:45:17

NORO! Neymar in Barca gresta v torek na sodišče, v igri pa kar 60 MILIJONOV EVROV! Zakaj? Kdo? Komu? Ne boste verjeli ...

V torek se morata Barcelona in njen donedavni zvezdnik Neymar zglasiti na barcelonskem sodišču.

Kot je znano, Neymar od Barcelone zahteva 26 milijonov evrov bonusa za lojalnost, ki mu je po pogodbi pripadel s 1. avgustom, po katerem je nato Brazilec hitro plačal svojo odškodninsko klavzulo in prestopil v PSG. Barca je ta denar zamrznila in odločitev prepustila sodišču, ob tem pa ne samo da ne želi plačati omenjene vsote, temveč v protinapadu od Brazilca zahteva še več denarja. da, prav ste prebrali.

En obrok podobnih bonusov je namreč katalonski klub Brazilcu že izplačal, prav tako v višini 26 milijonov evrov, ki po Barcinem prepričanju Neymarju iz podobnih razlogov zavajanja in manipuliranja prav tako ne pripadajo. Ob tem pa Barca zahteva tudi dodatnih 8,5 milijonov kot nadomestilo za povzročeno škodo. Skupaj je torej v igri kar 60,5 milijona evrov, kar je resnično neverjeten znesek, tako kot je neverjeten celoten zaplet.

Sprti strani bosta v torek skušali pred sodnikom v vlogi mediatorja doseči poravnavo, ki si jo marsikdo težko predstavlja. Če je ne bosta dosegli, pa seveda sledi sodni postopek.