© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.09.2017 10:46:08

TAKOLE SO GA PREPRIČALI: Ko bo Samir Handanović podpisal, bo tudi bogatejši, in sicer za kar ...

Profimedia

Inter in Samir Handanović sta tik pred podpisom nove pogodbe.

Odločitev je bila bolj kot ne sprejeta, Samir Handanović se je odločil: čeprav so ga v preteklosti medse snubili številni znani klubi (poleti predvsem Liverpool in Tottenham), bo ostal pri Interju. Ampak z dodatkom v obliki podpisa nove pogodbe. Ljubljančan bo sodelovanje s klubom iz Milana podaljšal vse do leta 2021, glede na to, da je star že 33 let, bo to verjetno njegova zadnja velika pogodba v karieri.

Toda da so ga nerazzurri uspeli prepričati, so mu morali ponuditi tudi drugačne finančne pogoje sodelovanja. Tako staremu nogometašu bi marsikdo ponudil nižjo plačo, toda na San Siru so tako zelo zadovoljni z nekdanjim reprezentantom Slovenije, da bo Handanović po podpisu nove pogodbe dejansko zaslužil še bolje. In to precej bolje.

V tem trenutku Sarma v prestolnici Lombardije letno prejme 2,5 milijona evrov, kar ga uvršča med najbolje plačane slovenske športnike. Ko bo podpisal novo pogodbo, se mu bo plača povečala za kar 500.000 evrov, torej mu bo vsaka naslednja sezona prinesla celo 3 milijone evrov. Za vsekakor brezskrbno življenje tudi po koncu kariere ...