© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.09.2017 12:06:51

Novinar Mourinhu 'stopil na živec': Veste kaj, rad bi bil prijazen do vas, AMPAK .... (video)

vszi

Po treh gladkih zmagah brez prejetega zadetka je Manchester United včeraj prvič ostal brez polnega izkupička.

Na gostovanju je samo remiziral s Stoke Cityjem, bilo je 2:2, rezultat pa je močno razjezil trenerja rdečih vragov Joseja Mourinha, ki se po tekmi ni želel rokovati s kolegom na nasprotni strani Markom Hughesom, čeprav se je pred tem rokoval z vsemi predstavniki Stoke Cityja, ki so bili na klopi.

Par je imel že med dvobojem bližnje srečanje, ko je Hughes odrinil Portugalca, ker je ta stopil v njegov tehnični prostor, ko se je razburjal po prekršku. Valižan je ob tem Mourinhu jasno rekel: "Odje*i!"

Po dvoboju pa je komentator BBC-ja Steve Wilson Mourinha vprašal, ali ne bi bilo lepo, če bi si po tekmi vsi segli v roke, tako pa je bil Mark Hughes kar malo razočaran, ker mu Portugalec ni segel v roko. Mourinho je dal že z mimiko na obrazu jasno vedeti, da mu vprašanje ni niti najmanj všeč, potem pa je - z manjšim premorom - odgovoril: "Veste kaj, rad bi bil prijazen do vas, ampak raje ne bom odgovoril na vprašanje, ker je ... Ker je res slabo vprašanje. Videti je kot da je to moja napaka, moja težava. Vprašanje ni korektno, žal mi je. Okej?"

Hughesovo videnje dogodkov pa je takšno: "Odrinil sem ga, ker je bil v mojem tehničnem prostoru. Ne vem, zakaj se po tekmi ni želel rokovati, mogoče prav zaradi tega. Mogoče pa zato, ker je bil remi s Stoke Cityjem zanj negativen rezultat. Včasih trenerji najboljših ekip negativne rezultate sprejmejo zelo slabo. Včasih zato, ker na njih niso navajeni in se mogoče odzovaej na napačen način. Morda je bila tudi njegova tokratna reakcija napačna. Ali pa sem kriv jaz, navsezadnje imam zgodovino z rokovanji!" se je še malo pošalil Hughes.