© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.09.2017 10:51:20

BESEDE, ki so jih Katalonci dobro skrili! Barca govori o pogodbi, ANDRES INIESTA pa govori TOLE ...

Čeprav je Barcelona v soboto premagala Espanyol s 5:0, vse ni bilo rožnato, vse ni bilo prijetno.

Daleč od tega, Andres Iniesta je moral še enkrat poudariti, kako zelo ga katalonski klub veleče za nos in kakšne neresnice širi. Najprej je predsednik Barce Josep Maria Bartomeu dejal, da so se že dogovorili o osnutku pogodbe, kar je Iniesta takoj zanikal. Nato pa so katalonski mediji tako v petek kot v soboto pisali o neizbežnem dogovoru, celo o dosmrtni pogodbi in o tem, da bo Iniesta zagotovo ostal. Očitno so bile tudi te vesti zelo napačne. 

"Ne vem, zakaj se vse to govori, ko pa so stvari jasne že nekaj časa. Odločiti se moram jaz, ne gre za pogajanja ali za izsiljevanje. Sem v položaju, v katerem imam osebne razloge za to, da se spogledujem z odhodom. In če se bosta moje srce in moja glava tako odločila, bom odšel. Gre za moje razloge. Ko se bom odločil, bom povedal. Zdaj pa vem le dve stvari. Prvič, v popolnosti sem osredotočen na to sezono, ki jo želim odigrati čim bolje. In drugič, tu bo vedno moj dom, pa če ostanem ali grem," je bil po tekmi zelo zgovoren Iniesta. 

"Kdor me pozna, ve, da se nisem sposoben iti nikakršne vojne. In se je tudi ne grem; ne s predsednikom ne s komerkoli drugim. Jaz govorim samo resnico in resnica je, da ne bom nikomur ničesar zameril, če bom odšel. Obstaja pa možnost, da bom odšel. In ko moram vedno znova kaj zanikati, ni zato, da bi se kregal s predsednikom, temveč zato, ker želim govoriti resnico. Tako bo tudi v prihodnje," je še dejal.