© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.09.2017 12:02:13

AUČ! Vratar Cityja je po grozljivem prekršku videti TAKO, Guardiola pa ni pokazal usmiljenja (foto)

Reuters

Kako hudo je z vratarjem Manchester Cityja Edersonom?

Navijačem Manchester Cityja je v zaključku prvega polčasa zastal dih. Takrat je njihovega vratarja Edersona z grozljivim prekrškom pokosil igralec Liverpoola Sadio Mane, Brazilca pa je zdravniška služba lep čas zadrževala na zelenici.

Po osmih minutah so ga z zelenice odpeljali neposredno v zdravniške prostore, dodatni pregledi pa so na srečo pokazali, da z vratarjem ni nič hujšega. Dobil je hud udarec v glavo in prejel nekaj šivov. A kosti so ostale cele, dobra novica pa je tudi ta, da ni utrpel kakšnega pretresa možganov.

Jasno je bilo, da prekršen ni bil nameren, Senegalec pa se mu je po tekmi tudi opravičil: "Upam, da bo Ederson hitro okreval. Žal mi je, da se je v tem nesrečnem trku poškodoval, žal mi je, ker zaradi tega ni mogel dokončati tekme. Molim, da se bo vrnil zelo hitro!" se je glasilo sporočilo Maneja.

Trener Cityja je bil na drugi strani precej bolj neusmiljen, na račun svojega vratarja pa se je celo pošalil. "Morda bo po tem lepši," je dejal Pep Guardiola in v nekoliko bolj resnem tonu pristavil: "Morda bo moral izpustiti naslednjo tekmo."