© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.09.2017 18:58:04

SIJAJNO! Znano, kje bo GERRARD z Liverpoolom igral proti mlademu Mariboru in kaj imenitnega bo naredil po koncu tekme

Sloveniji se obeta imeniten obisk, ta pa bo še bolj navdušujoč, kot se je zdelo.

Liverpool je danes potrdil, da bom njegovo ekipo v mladinski ligi prvakov vodil nihče drug kot dolgoletni kapetan članske ekipe, legendarni super zvezdnik Steven Gerrard. ta je tudi osebno spregovoril o tej imenitni priložnosti in poudaril, da jo komaj čaka. "Zdaj že nekaj časa delujem v mladinskem pogonu in navdušen sem, da bom lahko vodil fante v ligi prvakov," je dejal eden naboljših angleških nogometašev vseh časov.

Verjetno vas zanima, kje se bo Liverpool z Gerrardom na klopi pomeril z mlado postavo vijoličastih. Tekma bo v Lendavi. Angleži so sprva navedli, da bo obračun na Ptuju, a ta podatek ne drži. Tudi ta tekma bo zagotovo v Lendavi, tako kot preostali dve. Gerrard pa se je podobno kot številne ekipe odločil, da bo njegova ekipa potovala s člansko, 17. oktobra igrala na dan obračuna članskih moštev (pozor, ob 14. uri), nato pa dobila še posebno nagrado. "Vse smo dogovorjeni, da bomo s fanti nato odšli na stadion in si v živo ogledali obračun članskih zasedb," je dejal Gerrard.

To seveda pomeni, da bo Gerrard kot prav poseben gledalec obiskal tudi nabito pol ljudski vrt in zagotovo zbudil ogromno zanimanja. Še večji pa bo zaradi njega gotovo naval na Ptuj, saj marsikdo (upravičeno) pravi, da bo šlo za najbolj zvezdniški obisk te zvezdniške jeseni.